Navodila za nakup:

1. V spletni trgovini lahko kupite izdelke, ki jih imamo trenutno na zalogi. V kolikor izdelka ni na zalogi, se bo sporočilo izpisalo ob izdelku. V tem primeru lahko oddate povpraševanje na telefonsko številko 041 951 619 ali nam pošljite elektronsko sporočilo na elekronski naslov narocila@inplan.si kdaj bo izdelek ponovno na voljo.

2. Če želite izdelek naročiti, izberite izdelek in barvo izdelka na voljo so vam 3. barvne različice ( bordo rdeča, siva in črna ) ter izberite »Dodaj v košarico«. Izdelek bo dodan v nakupovalno košarico. Košarico imate vedno na voljo  v zgornjem desnem kotu. Izdelek lahko tudi dodate na seznam želja.

3. Ko ste izdelek dodali, se odpre nakupovalna košarica. Če želite podroben ogled izdelka potem izberite možnost košarice, če želite zaključiti nakup izberite možnost “Na Blagajno”.

4. Izdelki, ki ste jih že dodali v vašo nakupovalno košarico, bodo tam ostali, dokler naročilo ne bo dokončano ali ne boste izdelkov odstranili iz košarice. Brez težav lahko iščete izdelke dalje in jih dodajate v nakupovalno košarico.

5. Preglejte izdelke v vaši nakupovalni košarici, ki jih želite naročiti. Če želite kateregakoli odstraniti, kliknite na povezavo “Odstrani” ob izdelku. Če želite spremeniti naročeno število izdelkov, izberite želeno število izdelkov in kliknite na povezavo »Posodobi Košarico«.

6. Ko imate v nakupovalni košarici izdelke, ki jih želite naročiti, kliknite na povezavo »Nadaljuj na Blagajno« kjer zakljućite vaš nakup.

Ko je nakup zaključen boste prejeli e-sporočilo, ki bo potrdilo vaše naročilo. Potrudili se bomo, da boste naročene izdelke prejeli čimprej. Če imate kakršnokoli vprašanje v zvezi z naročilom nas pokličite na telefonsko številko 041 951 619.

Hvala za vaš nakup