Velik notranji obseg, aluminijasti pekač, vratca za prezračevanje, ročaj za zapiranje in odpiranje, termostat za poljubno nastavljanje temperature, toplotno odporno okence, varnostno zaporni sistem, toplotno odporni ročaj, nogice za postavitev pekača na pečico.
Premer 50 cm, Volumen 23l, 220/230V / 50-60 hZ / 650+650W.

Navodila Za Uporabo

 

Širina x Dolžina x Višina: 518 x400 x 310mm
Napetost: 220-230 V / 50 – 60 Hz.
Moč: 650 W (zgoraj), 650 W (spodaj)
Moč: 1300 W Termostat: 0 – 250 ° C

 

OPOZORILO: Ta izdelek je namenjen domači uporabi
 • Napetost pečice je 220 – 230 V. Če je povprečna vrednost v vašem gospodinjstvu manjša od 10 amperov, je potrebno imeti ustreno varovalko .
 • Električni kabli pečice so lahko ozemljeni. Pred uporabo obvezno priključite ozemljitveno napravo. Za ta postopek pokličite pooblaščenega električarja.
 • Če pride do težav zaradi neupoštevanja navodil, naše podjetje ne odgovarja za nastalo škodo.
 • Med uporabo lahko pečica poškoduje nekatere materiale, ki niso odporni na visoke temperature. Pečice ne postavljajte na hladilnik, pomivalni stroj in podobno.
 • Pri prvi uporabi se lahko pojavijo neprijetni vonji, ki ga povzročajo izolacijski materiali in grelni elementi. Če želite nevralizirati vonj, naj peč ostane vklopljena 30 minut pri 210 ° C.
 • Ko je pečica priključena na električno omrežje in ni vklopljena, lahko krmilna lučka termostata gori pri nižji moči. Izklopi se, če pečico izključite in ponovno priključite. To stanje nima negativnega vpliva na varnost izdelkov.
 • Napajalnega kabla ne dajajte iz pečice na vroče površine ali znotraj pečice. S tem lahko poškodujete izolacijo kablov.
 • Pečice ne uporabljajte v kopalnici in jo zaščitite pred vodo. Za čiščenje ne uporabljajte čistilca vode ali pare. Lahko poškodujete elektroniko v pečici.
 • V kuhinji se lahko pojavijo povišane temperature in vlaga. Poskrbite, da bo kuhinja dobro prezračena. Za dolgotrajno delovanje pečice bo morda potrebno dodatno prezračevanje. Lahko odprete okno ali povečate delovanje kuhinjske nape.
 • Ta izdelek ni primeren, da ga uporabljajo osebe, ki imajo zmanjšane  duševne ali senzorične sposobnosti.
 • DA BI PREPREČILI MOŽNE OPEKLINE, PROSIMO, DA ODPRETE VRATA PEČI ZA 5 CENTIMENTOV IN POČAKATE, DA PARA IZPARI DO KONCA.
 • Med čiščenjem in vzdrževanjem je treba izdelek izključiti iz napajanja.
 • IZDELEK NI PRIMEREN ZA OTROKE

 

 UPRAVLJALNA PLOŠČA IN UPORABA
TERMOSTAT:

Termostat lahko nastavite na 250 ° C.

PROGRAMI:

          OFF (izklopljeno)

             Samo spodnji grelec

                                                 Samo zgornji grelec                                     

                                           Zgornji in spodnji grelec istočasno

 

Ta naprava je bila preizkušena v skladu z vsemi veljavnimi direktivami CE, kot so direktive o elektromagnetni združljivosti in nizkonapetostnih napravah in je bila zasnovana v skladu z najnovejšimi  varnostnimi smernicami.

Pridržujemo si pravico do tehničnih sprememb brez predhodnega obvestila!

Po izteku garancije

Popravila po izteku garancijske dobe opravi pooblaščeni prodajalec  ali  servis z ustreznim plačilom.

 

 

Pomen simbola koša za smeti

  Varujemo svoje okolje: električne opreme ne mečite med gospodinjske odpadke.

Prosimo, vrnite električno opremo, ki je ne uporabljate več, na mesta predvidena za njihovo odlaganje. Pomagajmo preprečiti morebitne nevarnosti za okolje in za zdravje ljudi. Prispevajmo k recikliranju in drugim oblikam ponovne uporabe električne opreme.